Подробна информация за оферта 21375 на агенция за недвижими имоти "Ситибул"

Агенция за недвижими имоти "Ситибул" Продава дом в София, Горна баня

 

Информация за имот

Продава дом в София, Горна баня

Продава Сгради София

€ 344 900

Дом в Горна баня
Carousel Box

Ситибул Продава дом в София, Горна баня Ситибул Продава дом в София, Горна баня Ситибул Продава дом в София, Горна баня Ситибул Продава дом в София, Горна баня Ситибул Продава дом в София, Горна баня Ситибул Продава дом в София, Горна баня Ситибул Продава дом в София, Горна баня Ситибул Продава дом в София, Горна баня Ситибул Продава дом в София, Горна баня Ситибул Продава дом в София, Горна баня Ситибул Продава дом в София, Горна баня Ситибул Продава дом в София, Горна баня Ситибул Продава дом в София, Горна баня Ситибул Продава дом в София, Горна баня Ситибул Продава дом в София, Горна баня Ситибул Продава дом в София, Горна баня Ситибул Продава дом в София, Горна баня

РЗП
360 m2

Двор
880 m2

Етажи
4

Строителство
тухла

Година
2010

../brokers.citybul.com/images/21375/21375_1663929261_101.jpg

Оферта №: 21375

ЕКСКЛУЗИВНО В СИТИБУЛ! Представяме ви една модерна, масивна къща в Горна баня, достъпна по асфалтов път, разположена сред много зеленина и недалеч от малка горичка. До мястото има спирки на градски транспорт (7-8 мин пешеходно разстояние), наблизо е и известното заведение "FACE BAR & DINNER". Имотът е перфектен за семейна резиденция за целогодишно ползване. Съвременната и раздвижена архитектура включва четири нива, с много просторни помещения, и няколко приятни тераси. Отделно на приземния етаж са разположени обслужващите помещения и котелното за локално отопление. Къщата може да бъде захранена и с газ.

На първото ниво има една голяма стая с прилежаща площ за гардеробна (или бокс, ако се ползва като дневна) и тераса. На второто ниво е огромен хол с камина, с много голяма тераса тип веранда, баня, отделна тоалетна. На третото ниво има голяма спалня с приятна тераса пред нея. Четвъртото ниво е обособено като самостоятелно студио със спалня, с камина, собствена баня и тоалетна, и също една тераса.
Имотът разполага с голям двоен гараж с лесен достъп, както и с басейн в двора. Парцелът е самостоятелен, ограден с масивен зид, с площ от 880 кв.м.
Имот с много потенциал, който лесно може да се превърне в една от най-атрактивните резиденции в София и който очаква новите си собственици. Обадете ни се сега и заявете час за оглед!

 

ОтпечатванеОтпечатай
БюлетинБюлетин

 

Член на национално сдружение недвижими имоти ISO 9001:2015 Sertified