Подробна информация за оферта 13714 на агенция за недвижими имоти "Ситибул"

Агенция за недвижими имоти "Ситибул" Продава двустаен в София, Дианабад

 

Информация за имот

Продава двустаен в София, Дианабад

Продава Апартаменти София

€ 107 300

Двустаен в Дианабад
Carousel Box

Ситибул Продава двустаен в София, Дианабад Ситибул Продава двустаен в София, Дианабад Ситибул Продава двустаен в София, Дианабад Ситибул Продава двустаен в София, Дианабад Ситибул Продава двустаен в София, Дианабад Ситибул Продава двустаен в София, Дианабад Ситибул Продава двустаен в София, Дианабад Ситибул Продава двустаен в София, Дианабад Ситибул Продава двустаен в София, Дианабад Ситибул Продава двустаен в София, Дианабад

Площ
73 m2

Етаж
3 / 7

Строителство
тухла

Година
2020

Акт 16
Не

../brokers.citybul.com/images/13714/13714_1597218206_101.jpg

Оферта №: 13714

Страхотен, двустаен апартамент, в затворен комплекс "Плиска", в един от силно предпочитаните квартали за живеене - Дианабат. състоящ се от антре, хол с кухненски бокс и трапезария, спалня, баня с тоалетна и балкон с излаз от двете стаи.
Затвореният, озеленен, комплекс "Плиска" се намира на удобно място - 150м. разстояние от метростанция "Г.М.Димитров" и до множество автобусни спирки, учебни заведения, детски площадки и градини, търговски център и други. Мястото е тихо и спокойно, същевременно много комуникативно във всяко отношение. Комплексът е изолиран с ограда от околното пространство и се състои от две сгради, с просторна градина между тях. Изграден от висококачествени материали, с високо ниво на изпълнение, сигурност и с контролиран достъп.
Качествен имот, с отличаващи се базови характеристики!

 

ОтпечатванеОтпечатай
БюлетинБюлетин

 

Член на национално сдружение недвижими имоти ISO 9001:2015 Sertified