СитиБул - недвижими имоти

За нас

 За нас

 

История на фирмата


Агенция за недвижими имоти СИТИБУЛ ООД е създадена през 1997 г. от г-н Златко Димитров с основна дейност- продажба на недвижими имоти. През годините компанията ни е успяла да разшири дейността си, съобразявайки се с бързо развиващия се пазар. Към момента агенцията работи в няколко различни маркетингови сегменти - стопанисване и управление на недвижими имоти, консултация и продажба на апаратменти, сгради, офиси, парцели... Брокерите на агенцията работят както на територията на София, така и в цялата страна. Изградили сме силен и сплотен екип, състоящ се от млади, амбициозни и креативни хора, с необходимата квалификация. Когато през 1997 година Златко Димитров поставя началото на нашата фирма, той стартира и един нов за времето си проект - Управлението на недвижими имоти. Днес, десетилетия по- късно, компанията ни вече стопанисва стотици имоти, а хората, гласуващи ни доверие стават все повече. До 2005 година СИТИБУЛ е единствената фирма на българския пазар, предлагаща подобен тип услуга. Появилата се по-късно конкуренция само ни направи още по-добри и затвърди водещата ни роля в сектора. Гордеем се, че предлагаме най-добрите условия и даваме най-надеждните гаранции на собствениците.


Нашата мисия

В България бизнесът рядко гледа на себе си като на субект, натоварен с мисия. Ние в СИТИБУЛ обаче имаме такава претенция. През многото години на имотния пазар, компанията винаги се е водила от интересите на своите клиенти и сме приемали гласуваното от тях доверие като огромна отговорност. Да носиш тази отговорност, да имаш висока професионална етика понякога е сериозно предизвикателство, поставящо на изпитание ценностите и морала на човека. Но това е и първото изискване към всеки нов служител, когато се присъединява към екипа ни. Защото нашата мисия е да печелим доверие. Както е добре известно, доверието трудно се печели и лесно се губи. Ние знаем, че от нас се очаква да поставяме интересът на клиента на първо място. Ние знаем, че успехът в бизнеса е пряко свързан с това. И преследваме този успех. Всеки ден.

Нашата визия

Още с основаването на агенцията през 90-те години, винаги сме действали с поглед, насочен към бъдещето. Знаем, че успешен бизнес не се гради от днес за утре, че е нужна далновидност и упорство да преследваш поставените си цели. Затова и никога не жертваме дългосрочната си визия в името на краткосрочни печалби. Залагаме на иновациите, търпеливо ги реализираме и се стремим да се отличаваме от конкуренцията. С такава настройка стартирахме и отделът за Управление на имоти – като дългосрочен проект, който години наред развивахме, полагайки последователни усилия и вярвайки, че доволните клиенти неизменно ще увеличават обема на нашата дейност. Днес, вече като лидер в този пазарен сегмент, сме повече от убедени във валидността на бизнес-модела ни. Същият е подходът ни и към доверителното представителство. Искаме да успяваме там, където другите се провалят. Поставяме интересите на клиентите си на първо място, дори и това да ни отдалечава във времето от сключването на сделката. Защото ние не сме от днес за утре на пазара! Ние ще бъдем тук и след 10, и след 20, и след 50 години...
Доверието, което печелим ни гарантира това!


 

Член на национално сдружение недвижими имоти ISO 9001:2015 Sertified