2-СТАЕН

София, 64 m2

Гоце Делчев

77 500 EUR

1-СТАЕН

София, 48 m2

Студ.град

42 900 EUR

КЪЩА

Балчик Дч, 303 m2

Център

145 000 EUR

2-СТАЕН

София, 89 m2

Манастирски ливади

98 000 EUR

Бързо търсене : Продажби

Област

Нас. място

Район

Вид имот

Цена до

EUR
 
Търсене на оферта

Оферта No.

Продава

Апартаменти

Ново строителство

Къщи

Парцели

Търговски обекти

Бързи връзки

Имоти на море

Имоти в планина

Имоти до река

Имоти в ски курорти

Имоти в СПА курорти

Имоти на магистрала

Имоти за инвестиции

 

ИНВЕСТИЦИИ В БЪЛГАРСКИ ИМОТИ

 

Базирайки се на данни за пазара на недвижими имоти за 15 г. назад, сме създали математичен модел, с който се стремим да прогнозираме с достатъчно голяма точност, бъдещото развитие на пазара

Отчитайки факторите, влияещи на пазара, като - спадането на лихвените проценти на жилищните кредити; нарастването на стандарта на живот в страната; психологическият момент с приемането на EUR за валута в страната от 01.01.2009г; тенденцията на разтеж на цените на имотите в световен мащаб и др., предвиждаме почти 65 % поскъпване на имотите до 2013г

Същите тези фактори влияят и на цените на наемите, но с по-малък ефект, така че нашето мнение е, че за този период наемите ще поскъпнат с около 38.5 %

Реално погледната при инвестиция от 100 000 EUR днес, би могло дас се очаква към 2013г печалбата да възлиза на около 114 000 EUR, т.е. около 110 % възвръщаемост на инвестицията за седем години или казано по друг начин средна доходност за този период около 16.3 % на година

СИТИБУЛ ООД e фирма с дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти, предлагаща възможност за покупка на атрактивни имоти и в последствие стопанисването им и отдаването под наем.

  • Подсигуряване на постоянна заетост на имота, съобразено с конкретната пазарна конюнктура. От практиката сме се убедили, че при точно определяне на наемната цена на имот, то той не може да остане неизползван за повече от 2 седмици в годината, което приемлив период при смяната на наематели.
  • При промяна на наемните цените, фирмата се ангажира с актуализацията на стойността на наема. Поради динамиката на нашия пазар и стремейки се да защитим интереса на клиентите си, ние от СИТИБУЛ ООД следим постоянно пазарната конюнктура и при по-осезаеми промени се предприемат мерки за актуализация на наема.
  • Фирмата заплаща комисионните на брокерите при намиране на нов наемател. За всички е ясно, че наемателя не може да бъде задължен да ползва имота за целият срок на договора и за да се избегне съществуването на по-дълък период на неизползване на жилището, служителите на СИТИБУЛ ООД поддържат постоянен контингент от наематели, които в най-кратки срокове могат отново да наемат имота. Трудът и хонорарите за това са за сметка на фирмата и собственика няма никакъв финансов ангажимент към СИТИБУЛ ООД при подмяната на наемателите.
  • Консултация и съгласуване със собственика на цената на отдаване на имота при смяна на наемателите. За да бъдат добри взаимоотношенията с клиентите ни и да се получи високо ниво на доверие между нас, ние се стремим при всяка промяна на пазарната конюнктура да държим в течение и нашите клиенти, желанието ни е във всеки един момент клиентът да е запознат със всички подробности около отдаването на имота му под наем.
  • Фирмата гарантира редовното плащане на уговорения наем. За да не зависи доходността на собственика от имота и да не бъде накърнен интересът му, СИТИБУЛ ООД ежемесечно изплаща наема на имота без значение дали наемателят навреме го е платил или не. Поради обстановката в нашата страна наемателите имат възможност да напуснат имота без предупреждение и по този начин да ощетят собственика, точно за това ние сме приели практиката лично да плащаме наема без да се влияем от това наемателят коректен ли е или не и ангажимента за събиране на неплатените наеми са за сметка на фирмата. По този начин нашите клиенти дори и не усещат проблемите, свързани с издирването на некоректните наематели и събирането на техните задължения. Поради същите причини фирмата поема за своя сметка редовното плащане на консумативите по ползване на имота (телефон, парно, ток, вода и др.) така, че не съществува практическа възможност собственика да бъде ущетен със сметките натрупани от некоректен наемател.
  • За да демонстрираме на клиентите си, че като тях имаме сериозен интерес имотите им да не стоят без наемател, ние сме приели като наше задължение да погасяваме 50 % от консумативите на имота в случаите когато имота не се използва.
  • Не на последно място за нас е и гаранция за доброто стопанисване на имота. В СИТИБУЛ ООД работят специалисти по различни дейности, свързани с поддръжката на имотите. Винаги може да се разчита, че при аварии има специалист, който своевременно може да отстрани проблема. Що се отнася до ползване на имотите и обзавеждането им, можем да кажем, че пълна гаранция, за състоянието им няма и дали наемателят няма да повреди някоя мебел не можем да знаем предварително, но със сигурност можем да заявим, че ако има щети, то те няма да са за сметка на нашите клиенти. В тези случаи фирмата поема отстраняването на щетите и повредите и неин ангажимент е да задължи наемателите да си заплатят цените на тези ремонти.

В момента СИТИБУЛ ООД стопанисва имоти на стойност около 1 800 000 EUR и за 2006г сме успяли да предоставим на нашите клиенти, собствениците на тези имоти, доход от около 110 000 EUR, което е около 6.1 % доходност за годината на база само изплатени наеми, без да се отчита поскъпванеto на имотите в страната za 2006г.

Свържете се с нас
Кликнете тук за директен чат с наш оператор
Подайте обява
Ако искате да ни изпратите обява, моля, кликнете тук

Правила за ползване | Защита на личните данни | Начало | За нас | Контакти |

Copyright © 1993-2019 CITYBUL.COM