1-СТАЕН

София, 50 m2

Фондови жилище

48 000 EUR

1-СТАЕН

София, 45 m2

Надежда 5

36 000 EUR

2-СТАЕН

София, 65 m2

Хаджи Димитър

49 000 EUR

2-СТАЕН

София, 61 m2

Сухата река

58 000 EUR

Бързо търсене : Продажби

Област

Нас. място

Район

Вид имот

Цена до

EUR
 
Търсене на оферта

Оферта No.

Продава

Апартаменти

Ново строителство

Къщи

Парцели

Търговски обекти

Бързи връзки

Имоти на море

Имоти в планина

Имоти до река

Имоти в ски курорти

Имоти в СПА курорти

Имоти на магистрала

Имоти за инвестиции

администратор на лични данни  

„СИТИБУЛ" ООД

 

 

е регистриран оператор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни /ЗЗЛД/ с

 

 

 

Удостоверение

Nо 0034955

 

 

на  комисията за защита на личните данни.

 
 

Като оператор на лични данни СИТИБУЛ - недвижими имоти, гарантира, че личните данни се пазят в строга конфиденциалност, не се използват извън целите, за осъществяване на дейността на фирмата и не се предоставят на трети лица, без съгласието на титулярите по тях, освен в предвидените от Закона случаи.

Личните данни могат да бъдат обработвани от служители на СИТИБУЛ - недвижими имоти с цел - изпълнение на Ваши или на СИТИБУЛ - недвижими имоти, договорни или нормативно установени задължения, както и за проверяване верността на предоставената информация и оценяване на поетите рисковете, както и за повишаване качеството на предоставяните от нас услуги, за защита или реализация на права или законни интереси на клиентите на фирмата. При условията и по реда предвиден в Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД), всеки има право на достъп до съхраняваните във фирмата негови лични данни, както и да заличава, коригира или блокира личните си данни, обработването на които не отговаря на изискванията на ЗЗЛД. Всеки има право да откажете да предоставите личните си данни на СИТИБУЛ - недвижими имоти, но в този случай фирмата е в невъзможност да предостави исканата услуга.

Свържете се с нас
Кликнете тук за директен чат с наш оператор
Подайте обява
Ако искате да ни изпратите обява, моля, кликнете тук

Правила за ползване | Защита на личните данни | Начало | За нас | Контакти |

Copyright © 1993-2017 CITYBUL.COM