2-СТАЕН

София, 85 m2

Лозенец

179 000 EUR

ЗАВЕДЕНИЕ

София, 147 m2

Люлин 4

150 000 EUR

1-СТАЕН

София, 48 m2

Студ.град

42 900 EUR

3-СТАЕН

София, 113 m2

Манастирски ливади

165 000 EUR

Бързо търсене : Продажби

Област

Нас. място

Район

Вид имот

Цена до

EUR
 
Търсене на оферта

Оферта No.

Продава

Апартаменти

Ново строителство

Къщи

Парцели

Търговски обекти

Бързи връзки

Имоти на море

Имоти в планина

Имоти до река

Имоти в ски курорти

Имоти в СПА курорти

Имоти на магистрала

Имоти за инвестиции

 

 История на фирмата

  Агенция за недвижими имоти СИТИБУЛ ООД е създадена през 1997 г. от Злати Димитров  с основна дейност- продажба на недвижими имоти. През годините компанията е успяла да разшири дейността си, съобразявайки се с бързо развиващия се пазар. Към момента агенцията работи  на няколко различни маркетингови нива- стопанисване и управление на недвижими имоти, консултация и продажба на апаратменти, сгради, офиси, парцели, финасиране. Брокерите работят както на територията на цяла София, така и в София- област. Фирма СИТИБУЛ ООД. разполага с офиси и в Перник, и Кюстендил. Към момента в офис София работи силен и спотен екип, състоящ се от млади, амбициозни и креативни хора, с необходимата квалификация.

  Когато през 1997 година Златко Димитров поставя началото на своята фирма, той стартира и един нов за времето си проект- Управленито на недвижими имоти.  Днес, четиринадесет години по- късно, броят  на стопанисваните имоти надвишава осемдесет, а хората, гласуващи доверие на фирмата стават все повече. До 2005 година Ситибул е единствената фирма на българския пазар, предлагаща подобен тип услуга. Дори към момента започното през 1997 година начинание, наречено "Стопанисване на имоти",  предлага най - добрите условия на имотния пазар и дава най - добрите гаранции на собствениците.

  През 2005 година СИТИБУЛ ООД.  започва сътрудничеството си с банка „ОББ" по проект за кредитиране на покупки на имоти и финансиране на клиентите. Така в лицето на агенцията потребителите откриват и сигурен финансов партньор.

 

 Дейност на организацията

  Като консултантска фирма основната дейност, която разива СИТИБУЛ ООД, е именно адекватното и изчерпателно съдействие при покупка или продажба на недвижим имот. Клиентът може да разчита още на:

 Точна пазарна оценка на имота

 Избор на имот от богата и актуална база данни, обновявана и поддържана ежедневно

 Съдействие за ипотечни кредити

 Правни и имотни консултации

 Нотариални прехвърляния, изготвяне и подбор на документи

 Маркетинг и реклама на всички нива, в български и международни онлайн медии, както и в българските печатни издания

  В случай, че искате да инвестирате във вече закупения със нас имот, или просто да улесните ежедневието си, оставяйки недвижимото си имущество в добри ръце, може да се възползвате от услугата: СТОПАНИСВАНЕ и УПРАВЛЕНИE НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.

 

 

 

Мисия

 Мисията е отговорна задача, поръчение. През многото години на имотния пазар компанията структурира  и йерархизира своите цели. Днес СИТИБУЛ ООД се води от идеята за пълно клиентско обслужване.

„ За нас това означава: да предложим решения и избор от най- доброто, на най- добрата цена. Да удовлетворим всяка нужда на клиентите, да се съобразим с техните желания, възможности и идеи. Да защитим техните права и да им подарим усмивки!"

  За целта има ясна структура за изпълнение на задълженията и мотивирани, квалифицирани хора, които да помогнат за случването на тази мисия на компанията.

 

Визия

  Визията я създават хората, от една страна- тези, доверили се на агенцията, от друга- тези, които съставляват нейния екип.

„ Затова и във философията на компанията е заложена лоялността. Да бъдем лоялни един към друг на работното място и към колегите си, означава така да работим и с клиентите си."

  Мотивиран да постигне много, екипът на Citybul Ltd., залага на своите: позитивно мислене, креативност, амбициозност, толерантност, желание за работа, ангажираност, гъвкавост и усет. Успява да съчетае нюх на добър търговец и този на отличния психолог.

  Клинетите са различни, но тези, които са спечелени, са споделили своите най- добри впечатления и многократно са изказали своята благодарност.

„ Ето това за нас е най- добрата визия: доволният клиент, който ще се върне отново при нас!"

 

 

Цели

Целите са онези нелеки задачи, които всеки си поставя, следва и постига рано или късно, зависимост от желанието и мотивацията.

  Защо трябва да е късно,като може да е още днес!

   Поставените през 1997 година цели- твърда лидерска позиция на пазара на недвижимите имоти, иновационно и различно отношение към клиента, богата гама от услуги, предлагащи се пазара- са вече факт.

  Към момента компанията работи за поддържането и развитието на тези постижения.

  Стреми се към усъвършенстване и достигане на нови пазари- извън рамките на България.

 

Свържете се с нас
Кликнете тук за директен чат с наш оператор
Подайте обява
Ако искате да ни изпратите обява, моля, кликнете тук

Правила за ползване | Защита на личните данни | Начало | За нас | Контакти |

Copyright © 1993-2019 CITYBUL.COM